5 Jaar Paradiso Vinyl Club

21 maart 2020
Various
Paradiso Vinyl Club
Number of discs: 1

Om het vijfjarig bestaan van Paradiso Vinyl Club te vieren brengen we een exclusieve verjaardagsplaat op gekleurd vinyl uit. Op deze plaat staat een selectie van tracks van opkomend Nederlands muzikaal talent dat de afgelopen jaren een 7″ heeft uitgebracht via Paradiso Vinyl Club.

In 2015 brachten The Mysterons een exclusieve single uit op Paradiso Vinyl Club. Hiermee was Paradiso Vinyl Club geboren en volgden vele andere opkomende artiesten die een single uitbrachten op het platenlabel van Paradiso. Inmiddels zijn we vijf jaar en 35 releases verder, van artiesten zoals Indian Askin, The Dawn Brothers, Jo Goes Hunting, Rimon, Queen’s Pleasure en Pip Blom.

Om dit te vieren brengen we een zeer exclusieve verzamelplaat uit. Het bijzondere aan deze plaat is dat leden van Paradiso Vinyl Club mochten stemmen welke singles zij graag op de plaat zouden willen zien. Daar is een fraaie selectie uit gekomen. De 12″ plaat is in beperkte oplage van 450 gedrukt op oranje vinyl, met artwork door illustrator Nik Heemskerk.

Tracklist:
1 The Mysterons – Echoes
2 Personal Trainer – Total Wotal
3 Binkbeats – J Dilla Mixtape
4 Indian Askin – Crazy
5 Dawn Brothers – Stayin’ Out Late
6 Gallowstreet – Hattori
7 My Baby – No Depression (Live at Paradiso)
8 MOOON – Mary You Wanna

Wil je de plaat hebben?

Het compilatiealbum wordt speciaal voor onze verjaardag uitgegeven. Daarom wordt de plaat komende tijd op verschillende locaties en data beschikbaar gesteld om opgehaald te kunnen worden. Leden van Paradiso Vinyl Club kunnen de plaat op komen halen op vertoon van hun Paradiso Vinyl Club-pas. Maximaal 1 plaat per lid. Niet-leden van Paradiso Vinyl Club kunnen de plaat krijgen door zich ter plekke in te schrijven als lid van Paradiso Vinyl Club.

Afhaallocaties
Momenteel is de plaat op te halen voor zowel huidige leden als nieuwe leden bij de volgende locaties:
Concerto Amsterdam. Utrechtsestraat 52, 1017 VP Amsterdam.
Velvet Music Amersfoort. Havik 7A, 3811 EX Amersfoort.
Velvet Music Eindhoven. Edisonstraat 129, 5621 HM Eindhoven.
Velvet Music Leiden. Nieuwe Rijn 34, 2312 JE Leiden.
Plato Utrecht. Voorstraat 35, 3512 AJ, Utrecht.
Deze lijst wordt aangevuld! Wil je op de hoogte blijven van andere plekken waar plaat beschikbaar wordt gesteld? Via onze nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden.

2022 © Paradiso Vinyl Club | Algemene Voorwaarden