You Should Get To Know You Like I Do / The Fool (PVC057)

12 april 2024
M. Lucky
Paradiso Vinyl Club
Number of discs: 1

M. Lucky is de alias van singer-songwriter Marcia Savelkoul. M. Lucky’s muziek barst van de lenteachtige kwispelpop gemend met serieuzere anthems die overstromen van van toewijding en vertrouwen en zachtheid bieden aan iedereen die het horen wil. In december 2022 verscheen de debuutplaat Gentlewoman. Deze werd lovend ontvangen door OOR: “Gentlewoman is, met afstand, de mooiste plaat van Nederlandse bodem die ik dit jaar hoorde.” Het album werd verder geprezen in Lust For Life, de Volkskrant, Het Parool, Elle, Numéro en op Radio2.

De single The Fool kenmerkt de start van het nieuwe hoofdstuk van M. Lucky, waarbij de muziek nog aanstekelijker is dan voorheen. Op de A-side komt het nog niet uitgebrachte nummer You Should Get To Know You Like I Do te staan.

De singlerelease zal ook in Paradiso worden gevierd met een concert in de bovenzaal op 14 juni. Tickets voor deze show zijn direct in de voorverkoop gegaan. Leden van Paradiso Vinyl Club hebben de mogelijkheid de releaseshow gratis met een gast te bezoeken door zich aan te melden met een mail naar vinylclub@paradiso.nl en als onderwerp ‘M. Lucky’. Meer informatie…

Tracklist:
A: You Should Get To Know You Like I Do
B: The Fool

2022 © Paradiso Vinyl Club | Algemene Voorwaarden