Lonely (PVC040)

24 augustus 2021
Dragonfruit
Paradiso Vinyl Club
Number of discs: 1
Dragonfruit brengt een single uit op Paradiso Vinyl Club, en wel een hele bijzondere! Samen met Cloud Orchestra heeft de Rotterdamse band een speciale sessie in Paradiso gespeeld welke is opgenomen. Naast dat dit optreden op video verschijnt, zal de band op Paradiso Vinyl Club een exclusieve single uitbrengen met de twee nummers die tijdens de livesessie in Paradiso zijn gespeeld.
Dragonfruit is een vierkoppige R&B-band die geboren is uit een uit een gedeelde liefde voor sample-hiphop en neo-soul. Het resultaat is een catchy dansbare lo-fi sound met invloeden van J Dilla, Mahalia en KAYTRANADA. De band is zich inmiddels naar de frontlinie van de Nederlandse moderne R&B-scene aan het werken, met optredens op o.a. Super Sonic Jazz Festival, Motel Mozaique en Welcome To The Village. Momenteel werkt de band aan hun debuutalbum dat in het najaar van 2021 uitkomt, maar eerst mogen we nog genieten van de prachtige single die de band met Cloud Orchestra heeft opgenomen in de grote zaal van Paradiso.

Tracklist:
Side A: Lonely (Live in Paradiso)
Side B: Wasted (Live in Paradiso)

Wegens een technische storing bij het drukken van de vinyl singles is de leverdatum van de singles helaas vertraagd. Leden van Paradiso Vinyl Club zullen de single zo spoedig mogelijk in hun brievenbus krijgen. Mochten er vragen zijn, kan je een mail sturen naar vinylclub@paradiso.nl. Onze excuses voor het ongemak. 

2022 © Paradiso Vinyl Club | Algemene Voorwaarden