Steun Nederlands talent, en krijg alle nieuwe releases van Paradiso Vinyl Club thuis.

Iedere artiest bracht ooit hun eerste plaat uit. Hoe een muzikant zich na die eerste release ontwikkelt is voor iedereen anders. Een ding is zeker: het gaat niet vanzelf. Talent moet groeien. Dat kost tijd, geld, bloed, zweet en tranen (en een beetje liefde).

Op het moment loopt er verdubbelactie om een laaste eindsprint te maken in onze ledenwervingscampagne. Scroll snel naar beneden om meer te lezen over deze actie.

Maak iemand lid en groei met ons mee

We gaan een laatste eindsprint doen in onze ledenwervingscampagne en daar hebben we jullie hulp heel hard bij nodig! Groei jij met ons en de artiesten mee? Maak als huidig lid van Paradiso Vinyl Club iemand anders lid die dat nog niet is, en ontvang beiden – naast al onze releases – leuke verrassingen!

Hoe werkt dat? 

Laat je introducee zich aanmelden voor Paradiso Vinyl Club en zorg ervoor dat deze persoon bij ‘bestelnotities’ de naam met voor- en achternaam invult van de persoon die hen lid heeft gemaakt. Zodra dit is gelukt krijgen zowel jij als ons nieuwe lid je verrassing thuisgestuurd. Let op: deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Deel en help mee!

Geen zin om iedereen te bellen en te vragen of ze via jou lid willen worden van Paradiso Vinyl Club? Kunnen we ons iets bij voorstellen. Speciaal voor jullie hebben daarom we een aantal afbeeldingen klaargezet die gemakkelijk te delen zijn op sociale media. Zo kan je met een paar klikken je vrienden, familie en collega’s aansporen om via jou lid te worden.

Wat is de deal?

Huidige leden die iemand lid maken ontvangen een verrassingspakketje met o.a. platenverdelers door Hugo Zorro én maken kans op één van de 20 x 2 vrijkaarten voor een concert in Paradiso naar keuze. Nieuwe leden ontvangen ook een set platenverdelers en onze laatste release.

Paradiso Vinyl Club lidmaatschap:

+ Word lid van Paradiso Vinyl Club voor €6 per maand
+ Krijg elke nieuwe release op vinyl thuisgestuurd
+ Kom gratis naar releaseshows in Paradiso
+ Maak kans op kaarten voor andere shows in Paradiso
+ Ontvang extra’s zoals het Paradiso Vinyl Club zomerboek of een custom made t-shirt
+ Als lid geef je talent van Nederlandse bodem een kans zich te ontwikkelen tot gevierd muzikant

Wat is Paradiso Vinyl Club?

Paradiso Vinyl Club is het onafhankelijke platenlabel van Paradiso. Paradiso steunt graag artiesten waar zij in gelooft door ze een single op vinyl aan te bieden met een releaseshow erbij. Op die manier probeert Paradiso een klein steentje bij te dragen aan talentontwikkeling in het Nederlandse muzieklandschap.

Het werkt zo: de artiest levert twee bijzondere tracks en artwork aan waar een 7 inch vinyl single van wordt gemaakt. De release van de single is in de kleine zaal of in één van de satellietlocaties van Paradiso. De artiest krijgt 100 singles waarmee ze mogen doen wat ze willen; meenemen naar potentiële labels, boekers of andere samenwerkingspartners, gebruiken voor promo of verkopen tijdens optredens. Tegelijkertijd zijn ze door Paradiso bestempeld tot veelbelovend talent, een mooie duw in de rug voor nieuw talent dus!

2022 © Paradiso Vinyl Club | Algemene Voorwaarden